Behandelingen

In de praktijk kun je terecht voor klassieke acupunctuurbehandelingen, die aangevuld worden door onder meer het gebruik van cupping, moxa en guasha- technieken. Ook kan ik advies geven op het gebied van voeding die de behandeling zal ondersteunen of kun je genieten van een ontspannende tuina behandeling (Chinese meridiaanmassage) in combinatie met acupunctuur.

Het aanvullen van de acupunctuurbehandeling met bijvoorbeeld meridiaanmassage, een voor jou samengestelde mix van snel opneembare mineralen (Schussler celzouten) of een bloesemremedie zijn mogelijkheden die de behandeling versterken. Meridiaanmassage kan waardevol zijn bij stress en pijn. De mineralen kunnen bijvoorbeeld helpen bij slaapproblemen of spijsverteringsproblemen. Bloesemremedies geven emotionele ondersteuning in periodes van stress, verdriet of in het bijzonder bij kinderen met angsten of ADHD.

In een rustige, ruime praktijkruimte krijg je naast een acupunctuurbehandeling ook waardevol inzicht. Je leert hoe je kleine signalen van je lichaam sneller opmerkt en beter begrijpt. Door de praktische adviezen die je krijgt, zul je beter met je klacht kunt kunnen omgaan, in staat zijn deze te verminderen of zo mogelijk voorkomen. Je wordt niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker en krijgt weer grip op je klachten.