behandelingen

In de praktijk kun je terecht voor klassieke acupunctuurbehandelingen, die aangevuld worden door onder meer het gebruik van cupping, moxa en guasha- technieken. Ook kan ik advies geven op het gebied van voeding die de behandeling zal ondersteunen of kun je genieten van een ontspannende tuina behandeling (Chinese meridiaanmassage).

Het aanvullen van de acupunctuurbehandeling met massage, een voor jou samengestelde mix van snel opneembare mineralen (Schussler celzouten) of een bloesemremedie zijn mogelijkheden die de behandeling versterken. Massage kan waardevol zijn bij stress en pijn. De mineralen kunnen bijvoorbeeld helpen bij slaapproblemen of spijsverteringsproblemen. Bloesemremedies geven emotionele ondersteuning in periodes van stress, verdriet of in het bijzonder bij kinderen met angsten of ADHD.

In een rustige, ruime praktijkruimte krijg je naast een acupunctuurbehandeling ook waardevol inzicht. Je leert hoe je kleine signalen van je lichaam sneller opmerkt en beter begrijpt. Door de praktische adviezen die je krijgt, zul je beter met uw klacht kunt kunnen omgaan, in staat zijn deze te verminderen of zo mogelijk voorkomen. Je wordt niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker en krijgt weer grip op je klachten.

lees meer

lees meer

Lid van LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) onder licentienummer: 16.081

Lid van RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg) onder nummer: 174518T

AGB code praktijk: 90060719, AGB code therapeut: 90101157

Praktijk Mala staat geregistreerd in het Handelsregister van de KvK onder nummer: 60534404