Inzicht en ondersteuning  door krachtige Bloesem Remedies

De natuur geeft ons wat we nodig hebben!

BLOESEMTHERAPIE

​Ter ondersteuning van acupunctuur- en massage behandelingen werk ik

in mijn praktijk met bloesemremedies. Bloesem therapie is een verfijnde, krachtige geneeswijze die gebruikt wordt om op een natuurlijke manier de balans te herstellen van emoties die uit evenwicht zijn geraakt. De therapie kan zeer sterk werken bij volwassenen, maar ook  bij kinderen. Sterke emoties zoals een voortdurende angst, periodes van rouw en verdriet, hooggevoeligheid, drukte in het hoofd of van alles willen maar tot niets komen, kunnen de vitaliteit van een persoon behoorlijk aantasten. Emoties kunnen zich vastzetten in het lichaam en zorgen voor lichamelijke klachten.

Oorsprong

De oorspronkelijke bloesems zijn eind dertiger jaren gevonden door de Britse arts, bacterioloog en homeopaat Edward Bach en zijn inmiddels decennia lang verder ontwikkeld tot diverse wereldwijde methodes. In de praktijk gebruik ik Nederlandse Bloesem Remedies. De flesjes die ik maak bevatten een combinatie van 2 of 3 bloesems, bij u getest en speciaal gericht om uw proces te ondersteunen en wat er nodig is op dat moment. 

Tot het complete systeem behoren 38 bloesems, diverse combinaties en een bijzondere reeks van Nieuwtijdsremedies die zeer geschikt zijn voor kinderen. De bloesems werken speciaal op psychische bescherming als een kind bijvoorbeeld spanning overneemt uit de omgeving, hyperaktief is of juist te afwezig en dromerig of te kwetsbaar en overgevoelig.

Een fijne combinatie, voor zowel kinderen als volwassenen, is om de bloesemtherapie te combineren met een acupunctuur of energetische behandeling, zodat het lichaam ontspant en de bloesem diep kan inwerken. De remedies gebruikt u verder gewoon thuis, een flesje met 1 of meerdere remedies is voor ongeveer een maand, bij dagelijkse inname.

maak afspraak/vraag informatie