top of page
White WIld Flowers

Consulten

acupunctuur - healing - reading

Alle acupunctuurconsulten en healings zijn gericht op het vrij stromen van uw levensenergie. Dit heeft direct invloed op uw fysieke lichaam en uw emoties.

Bij lichamelijke klachten kan acupunctuur goed ondersteunen. Een healing consult gaat nog een stap verder: het raakt diepere lagen en is meer gericht op persoonlijke ontwikkeling zodat u steeds dichter vanuit uw pure zelf kunt leven.Lichamelijk brengt het kalmte en ontspanning.

De acupunctuur behandelingen kunnen ook gecombineerd worden met een healing. Door de diepgaande ontspanning die daardoor bereikt wordt is de acupunctuur behandeling nog effectiever.

Wilt u meer inzicht in waar uw kracht ligt of wat mogelijk belemmert, zodat u in uw leven een richting kunt kiezen die echt bij u past, dan kan een reading hierbij helpen. Zie het als een uitnodiging..want als u doet wat u altijd deed, komt op uw pad wat u altijd kreeg!

Acupunctuur

Onze levensenergie of Chi, stroomt het liefst onbelemmerd door onze meridianen. Via acupunctuur kan ik blokkades opheffen, zodat de energie vrij kan stromen en het lichaam kan doen wat het moet doen.  Zoals ons lichaam reinigen (ontgiften) van toxische stoffen, ingrijpende emotionele gebeurtenissen verwerken, helen van fysieke pijn en trauma's, het immuunsysteem versterken of overbelasting herstellen.

Als de energie weer vrij kan stromen heeft dit invloed op fysiek en emotioneel vlak, denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezondere nachtrust, verlichten van pijn, verminderen van stress, herstel van hormoonbalans of klachtenvermindering bij diverse allergieën. De behandelingen zijn altijd gericht op het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van uw lichaam en behandelen zowel de symptomen als de oorzaak zodat genezing mogelijk wordt gemaakt.

Healing

Een healing consult raakt diepere lagen in u aan en neemt blokkades weg. U ontvangt een zachte energie die de deur opent naar balans en verbinding met uzelf.  Een heerlijke behandeling als u (of uw kind) onrust of veel stress ervaart, bij veel verdriet of bijvoorbeeld een onverklaarbaar angstig gevoel.  Vaak is het effect van een behandeling duidelijkheid, helderheid; u zult steeds duidelijker ervaren wat niet bij u past en wat wel. De healing zet aan om u weer te richten op wat goed is voor u. Bijvoorbeeld als u vastloopt in uw leven of moeite heeft met keuzes maken. Er komt weer iets in beweging! Verder voelt u dat u mag reageren als uw lichaam fluistert en u wacht niet meer totdat uw lichaam moet schreeuwen om aandacht te krijgen. Doordat blokkades worden weggenomen, krijgt het zelfhelend vermogen van uw lichaam een sterke ondersteuning en kunnen lichamelijke klachten verlicht worden. Mijn ervaring heeft me geleerd dat de behandelingen goed werken bij chronische pijn en klachten zoals buikpijn, hoofdpijn en rugpijn door spanning.

Tijdens de behandeling ligt u op de behandelbank (en als dit niet mogelijk is, zit u op een comfortabele stoel) en raak ik u licht aan. Even rust of tijd voor uzelf nemen na de behandeling doet goed om de behandeling te laten inwerken en na te voelen. 

Reading

Tijdens een reading stem ik me af op uw energie. De reading is gericht op het geven van inzicht in waar uw kracht ligt en wat uw juist tegenhoudt in uw leven. Welke patronen zorgen voor belemmeringen en wat mag u meer aandacht geven. Verder is het consult gericht op een helder beeld geven over patronen die terugkeren of wat de achterliggende bedoeling is van bepaalde ervaringen. Door mij op uw energie te richten krijg ik een beeld van emoties, blokkades, trauma's of onverwerkte gebeurtenissen en herinneringen. Belangrijke gebeurtenissen die op dit moment spelen of in het verleden, krijgen aandacht. Ook neem ik waar wat u juist kan ondersteunen om uw eigen pad te bewandelen. Dit stelt u in staat om op een nieuwe manier naar uzelf te kijken en steeds dichter bij uw essentie te kunnen leven.

Ik kan me ook richten op de energie van een dierbare die nog niet (of niet meer) in staat is om zelf te communiceren, zoals een klein kindje, iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer, of een overleden dierbare. Dit laatste kan zeker helend werken: bepaalde processen en patronen die een rol spelen in een familiesysteem, kunnen herkend, erkend en doorbroken worden. 

Bij deze sessies is het meenemen van een foto of persoonlijk voorwerp (bijvoorbeeld een sieraad) voldoende, meer informatie is niet nodig. Vragen stellen tijdens de sessie is natuurlijk mogelijk. 

bottom of page