Hand Massage
Een tuina behandeling kan een onderdeel zijn van een behandeling en gecombineerd worden met acupunctuur. Afhankelijk van je klachten pas ik het toe op bijvoorbeeld hoofd/nek/schouders of armen of benen. Je zult je na de behandeling heerlijk rustig voelen, de massage verlicht pijn en geeft een diepe ontspanning voor lichaam en geest. 
In de praktijk is een speciale behandeltafel aanwezig, zodat je ook kunt genieten van een massage in buikligging als je zwanger bent. 
Net als acupunctuur, is tuina (spreek uit als twie na) één van de therapieën van de Traditionele Chinese Geneeswijze. ​Letterlijk betekent het 'duw"(Tui) en 'druk"(Na).

Deze massagevorm stimuleert het meridiaansysteem in het lichaam zodat de Qi (energie) in het lichaam weer vrij kan circuleren.

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt krachtig, maar op een zachte, niet pijnlijke manier ondersteund. Door het losmaken van gespannen delen via drukpunten, krijgt het lichaam weer de kans om te doen wat het hoort te doen. Klachten zijn een signaal van disbalans en deze massage nodigt uit om deze aandacht te geven.  

zwanger?

Gun jezelf een moment van ontspanning!

Ook als je zwanger bent kun je genieten van een ontspannende behandeling:  in de praktijk staat een speciale prenatale behandeltafel voor je klaar, die een ontspannen buikligging mogelijk maakt.

kado bon

Wie verras je met een ontspannende behandeling?

De kadobonnen hebben elke gewenste waarde vanaf €20 en kun je hier bestellen. Na ontvangst van betaling worden de kadobonnen per post verstuurd of kunnen worden afgehaald. De geldigheid van de bon is 3 maanden na uitgifte.