Werkwijze

Op een verwarmde massagetafel en onder warme handdoeken geniet je van de massage. Een tuina behandeling kan met olie op de huid gegeven worden of zonder olie, door de kleding heen. Meestal worden rug, schouders en nek met olie gemasseerd en de armen en benen zonder olie, door de kleding heen. Loszittende, gemakkelijke (liefst katoenen)  kleding is daarom aan te raden bij een behandeling.

Voorafgaand aan de massage is er vanzelfsprekend tijd voor overleg. Ik kan klachtgericht masseren, bijvoorbeeld bij pijn of gespannen spieren, of minder klachtgericht en de nadruk leggen op ontspanning.

Na de behandeling kun je even rustig blijven liggen om daarna het consult af te sluiten. Het is belangrijk dat je voldoende water drinkt na de behandeling zodat losgemaakte afvalstoffen beter worden afgevoerd.

tuina behandeling  ca 60 minuten: € 65

Na een tuina behandeling zul je heerlijk rustig voelen, de massage verlicht pijn en geeft een diepe ontspanning voor lichaam en geest. 
In de praktijk is een speciale behandeltafel aanwezig, zodat je ook kunt genieten van een massage in buikligging als je zwanger bent. 
Net als acupunctuur, is tuina (spreek uit als twie na) één van de therapieën van de Traditionele Chinese Geneeswijze. ​Letterlijk betekent het 'duw"(Tui) en 'druk"(Na).

Deze massagevorm stimuleert het meridiaansysteem in het lichaam zodat de Qi (energie) in het lichaam weer vrij kan circuleren.

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt krachtig, maar op een zachte, niet pijnlijke manier ondersteund. Door het losmaken van gespannen delen via drukpunten, krijgt het lichaam weer de kans om te doen wat het hoort te doen. Klachten zijn een signaal van disbalans en deze massage nodigt uit om deze aandacht te geven.  

zwanger?

Gun jezelf een moment van ontspanning!

Ook als je zwanger bent kun je genieten van de tuina behandeling: in de praktijk staat een speciale prenatale massagetafel voor je klaar, die een rugmassage in ontspannen buikligging mogelijk maakt.

kado bon

Wie verras je met een massage?

De kadobonnen hebben elke gewenste waarde vanaf €20 en kun je hier bestellen. Na ontvangst van betaling worden de kadobonnen per post verstuurd of kunnen worden afgehaald. De geldigheid van de bon is 3 maanden na uitgifte.

Lid van LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) onder licentienummer: 16.081

Lid van RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg) onder nummer: 174518T

AGB code praktijk: 90060719, AGB code therapeut: 90101157

Praktijk Mala staat geregistreerd in het Handelsregister van de KvK onder nummer: 60534404