top of page

Seline Habets

acupuncturist en energetisch therapeut

selineA_edited.jpg

Al zolang ik me kan herinneren kan ik verschillende energieen voelen of zien, op plaatsen of bij mensen en dieren. Vaak zijn dit energievelden, beelden en (onbewuste) emoties.

Een tijd lang (een jaar of 40 :-) beschouwde ik deze waarnemingen zowel beangstigend als vanzelfsprekend. Ik kwam er steeds meer achter dat hetgeen ik waarneem voor de meeste mensen niet zichtbaar is. Na mijn studententijd kwam ik via wat omzwervingen terecht bij werk in de modewereld en de meeste tijd heb ik besteed aan een communicatie funktie in een internationale, technische omgeving. Geen bewuste keuzes vanuit mijn hart, maar het liep nou eenmaal zo. Het werk ging me prima af en heeft me veel leuke ervaringen rijker gemaakt, toch was er niet echt voldoening.

Na een plotseling ingrijpend verlies werd steeds duidelijker dat niet naar mijn gevoel luisteren erg ongezond voor me was. Per 'toeval'  kwam een opleiding acupunctuur op mijn pad. Op het moment dat ik hieraan begon had ik nog geen flauw benul dat dit de eerste stap was van een richting die mijn leven en belevingswereld drastisch zou veranderen. Uiteindelijk ben ik door schade en schande wijzer geworden. Eén van de belangrijkste lessen was dat voor mezelf zorgen geen luxe is maar noodzakelijkheid. 

Al ruim tien jaar kan ik me volledig focussen op het werk in mijn praktijk en blijf me voortdurend verder ontwikkelen en scholen. Dat ik heldervoelend ben is niet langer lastig. Ook in mijn praktijk brengt het me enorm veel: omdat ik blokkades in bijvoorbeeld je meridianen en chakra's (energiecentra)  bij je kan zien of voelen kom ik in mijn praktijk al snel tot de kern. Dat scheelt jou weer waardevolle tijd!

Als mijn verhaal herkenbaar voor je is of je aanspreekt, kijk dan eens bij de behandelingen die ik met plezier geef. 

Graag tot ziens!

bottom of page