top of page

Over mij

Acupuncturist en energetisch therapeut

Wilt u  aandacht besteden aan gezond zijn en blijven, u 'beter in uw vel' voelen en meer verbinding met uzelf ervaren? Dan geef ik graag een liefdevol duwtje in de rug.

Mijn drijfveer bij deze behandelingen is om, met een holistische blik, u meer inzicht te geven en bewust te maken van de signalen die het lichaam geeft. Voor mij is een blijvend positief resultaat van de behandelingen erg belangrijk, zeker als het om degeneratieve aandoeningen, pijnklachten of heftige emoties gaat.

Ik richt me niet alleen op de zichtbare fysieke energie van het lichaam, maar ook op de niet zichtbare, maar wel waarneembare, subtielere energie.  Mijn specialisatie zijn energetische behandelingen die het lichaam aanmoedigen om zelf te helen. Naast vermindering van lichamelijke klachten, geeft het inzicht en balans. Vanuit mijn enthousiasme, rust en helderheid kan ik, door de beelden die ik waarneem een duidelijk inzicht geven van hetgeen u kan ondersteunen om uw eigen levenspad te volgen. Ik werk met veel betrokkenheid en respect bij deze sessies. Het is steeds weer een mooi cadeau om te zien als een cliënt weer helemaal in zijn of haar kracht komt te staan, zich richt op wat werkelijk belangrijk is en met meer vertrouwen en lichtheid verder gaat!

U bent van harte welkom,

Seline Habets

bottom of page