top of page
Woodland

Reading

persoonlijke reading - spiritueel assessment - 

Tijdens een reading stem ik me af op uw energie of de energie van een dierbare. Lees hieronder verder om te kijken welke sessie u aanspreekt. Als u een specifieke vraag heeft of liever wilt overleggen welke sessie goed bij u zou kunnen passen, stuur me gerust een berichtje of bel even!

Persoonlijke reading

Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u helderheid nodig? Twijfelt u veel of weet u eigenlijk niet goed wat echt bij u past? Dan kan deze reading opnieuw vertrouwen en duidelijkheid geven en alle puzzelstukjes in elkaar laten vallen..

De persoonlijke reading is gericht op het geven van inzicht in waar uw kracht ligt en wat uw juist tegenhoudt in uw leven. Wat zorgt voor belemmeringen en wat mag u meer aandacht geven. Oftewel: welke laagjes van de ui mogen worden afgepeld zodat u op een heel nieuwe manier naar uzelf kunt kijken en steeds meer vanuit uw kern, uw essentie kunt leven. Verder is het consult gericht op een helder beeld geven over patronen die terugkeren of wat de achterliggende bedoeling is van bepaalde ervaringen.

Deze vorm van reading is ook geschikt om te doen voor een persoon die niet meer of nog niet in staat is om emoties onder woorden te brengen. Zoals een klein kindje of een naaste dierbare die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Een reading kan duidelijk maken welke emoties een belangrijke rol spelen, waar behoefte aan is en hoe u een verschil kunt maken voor deze persoon.

Vragen stellen tijdens de sessie is natuurlijk mogelijk. Misschien heeft u een specifieke vraag waarmee ik kan ondersteunen. De reading kan persoonlijk plaatsvinden in de praktijk of, als dit niet mogelijk is, via beeldbellen. Bij readings voor een ander (zie bovengenoemde voorbeelden) is een foto voldoende. 

Neem gerust contact op om te overleggen of ik iets kan betekenen.

Spiritueel assessment

Wilt u zich spiritueel ontwikkelen en graag wat duidelijk over uw persoonlijke pad en uw mogelijkheden op dit gebied? Dan is een spiritueel assessment iets voor u!  Een sessie zal helderheid geven over wat u spirituele ontwikkeling stimuleert en duidelijkheid geven over mogelijke ontwikkelingen voor uzelf, zodat u uw eigen pad kunt blijven bewandelen.

Deze sessie zal u een flinke positieve duw in de juiste richting geven, of u nu dagelijks met spiritualiteit bezig bent of er voor de eerste keer over nadenkt, dat maakt niet uit. We ontwikkelen ons allemaal op spiritueel gebied, of we ons daar nu bewust van zijn of niet!  U bepaalt natuurlijk zelf hoe ver u de diepte in gaat met de sessie. Het consult duurt een uur en kan natuurlijk na een aantal maanden herhaald worden om te kijken waar u zich bevindt in het proces.

De sessie is een proeverij van verschillende aspecten en het volgende kan aan bod komen:

  • Aurakleur en betekenis

  • Uw spirituele pad tot nu toe

  • Uw energie op dit moment; waar bevindt u zich nu op uw pad

  • Mogelijkheden voor uw ontwikkeling in de toekomst

  • Inzicht in wat u blokkeert en wat u juist helpt om hiermee verder te komen.

  • Ondersteuning hierbij voor u, vanuit de spirituele wereld.

bottom of page