Lezingen & workshops

Geniet van een leuke en inspirerende middag op de Heide!

In de trainingsruimte naast de praktijk organiseer ik regelmatig workshops en lezingen.

De workshops worden georganiseerd met maximaal 6 deelnemers: kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor (gezonde) snacks en thee/sap. In de pauze is er tijd om een frisse neus te halen op de Heide. 

 
Workshop Persoonlijkheidstypes volgens de 5 elementen

De Wu Xing, oftewel 5 elementenleer  is een belangrijk onderdeel van de duizenden jaren oude Chinese geneeskunde.  

Wu betekent vijf en Xing betekent beweging. Dit geeft al duidelijk weer dat de elementen elkaar beÏnvloeden. Hout gaat over in Vuur, dan naar Aarde en naar Metaal en tenslotte via Water weer verder naar Hout. Zo vormen de elementen een eindeloze beweging,  die terugkomt in alles dat leeft. 

Kennis over deze elementen geeft inzicht over gevoelens, gedrag, relaties, werk, ziektes en het leven zelf. 

Tijdens de ruim drie uur durende workshop leert u over de basisprincipes van de elementen: de emoties, gedrag en de verschillende persoonlijkheidstypes per element aan de hand van veel en voor iedereen herkenbare voorbeelden. Voorafgaand aan de workshop ontvangt u een uitgebreide persoonlijke test. Deze test laat u inzien in welk element uw persoonlijke kracht ligt en welk element u juist kunt versterken. Ook bij deze workshop: veel praktische adviezen en tips! Voor het volgen van de workshop is geen specifieke voorkennis nodig.

Data 5 elementen workshop:

Datum & tijd: nog niet bekend

Wilt u graag op een andere datum met een groep (3 tot 6 personen) deelnemen aan de workshop, bijvoorbeeld in verband met een speciale gelegenheid?  Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Kosten: €59 per persoon (na ontvangst van de aanbetaling van € 15 en mijn bevestiging is de inschrijving definitief, het restbedrag voldoet u ter plekke) Inclusief thee, sap en iets lekkers. 

 
Workshop De kracht van ontzuren

Wellicht heeft u al eens van ontzuren gehoord en vraagt u zich af wat het precies betekent, waarom het gezond is en hoe u zelf kunt ontzuren. Dan is deze middag geschikt voor u! U leert over verzuring in het lichaam, de chemie en de gevolgen. We doen een paar testen (vragenlijst en proeven) zodat u weet of en in welke mate uw lichaam verzuurd is. Verder bekijken we stap voor stap hoe u zelf kunt ontzuren; als eerste in kuurvorm en als tweede met manieren om na een kuur opnieuw verzuring te voorkomen. Alle adviezen zijn gericht op het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van uw lichaam.

U gaat naar huis met veel informatie, adviezen en interessante weetjes over voeding. Er is geen specifieke voorkennis nodig voor het volgen van deze workshop. 

De workshop wordt gehouden in een kleine groep op een mooie lokatie in het Overasseltse en Hatertse vennengebied. Tip: combineer de workshop met een wandeling!

Data workshop De kracht van ontzuren:

Datum & tijd: nog niet bekend

Schrijf  hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Wilt u graag op een eerdere datum met een groep (3 tot 6 personen) deelnemen aan de workshop, bijvoorbeeld in verband met een speciale gelegenheid?  Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Kosten: €29 per persoon

Blijf op de hoogte van nieuwe lezingen, workshops en meer!

Bedankt voor je inschrijving, Binnenkort ontvang je de nieuwsbrief. Mocht je deze niet ontvangen kijk dan even in de spam folder..